Ons onderwijs

Hoe werken wij?

Amsterdam en Rotterdam

Voorbereiding op een
succesvolle toekomst

Onderwijsaanbod
en vakken

Wij bieden vernieuwend particulier voortgezet onderwijs in een moderne leeromgeving. In een rustige en kleinschalige school helpen ervaren docenten en coaches leerlingen in hun eigen tempo aan hun mavo-, havo- en vwo-diploma. Klassikaal met nadruk op individuele aandacht en begeleiding. Daarin zijn wij ervaren en bedreven, al meer dan 70 jaar. Het gemiddelde slagingspercentage is 96%.

In 2017/2018 zijn wij gestart met het bieden van een vernieuwde vorm van particulier onderwijs. En met succes! De school groeit in Amsterdam en we openen een nieuwe vestiging in Rotterdam.


We bieden onderwijs aan in een moderne en kleinschalige leeromgeving waarbij onze docenten en coaches de leerlingen helpen om in hun eigen tempo hun mavo-, havo- of vwo-diploma te behalen.


De coach begeleidt bij het plannen, leren-leren, huiswerk maken en alle andere voorwaarden voor een prettige leeromgeving. De docent richt zich volledig op de vak inhoud in de lessen en is óók online beschikbaar. Op deze manier kunnen wij ons volledig richten op de individuele leerling.


Ik wens u veel plezier met het lezen van onze brochure. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het Infinity College? Ik nodig u hierbij alvast uit voor een persoonlijke kennismaking of een bezoek aan onze open dagen.Hartelijke groet namens ons hele team van coaches en docenten,


Ruben van der Winden, Rector Infinity College