Hoe het werkt

mavo - havo - vwo

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven

Starten bij
Infinity College

image

Infinity College biedt jouw kind vernieuwend, particulier voortgezet onderwijs in een prettige leeromgeving. De specifieke situatie van jouw kind is het uitgangspunt voor het leertraject; onderwijs op maat noemen we dat. In een rustige en kleinschalige school helpen ervaren en bevoegde(!) docenten en professionele coaches de leerlingen in hun eigen tempo aan hun mavo-, havo- en vwo-diploma. Kleine klassen met nadruk op individuele aandacht en begeleiding. Daarin zijn wij ervaren en bedreven, al meer dan 70 jaar. Het gemiddelde slagingspercentage spreekt boekdelen: 96%. Net als de voordelige tarieven ten opzicht van het huidige particuliere onderwijs, die mogelijk zijn door ons slimme onderwijssysteem.

In 2017/2018 zijn wij gestart met het bieden van een vernieuwde vorm van particulier onderwijs. Met succes! Na de eerste school in Amsterdam, startten we in 2018/2019 in Rotterdam en in 2019/2020 in Utrecht nieuwe vestigingen. Het leerlingenaantal blijft vervolgens flink groeien.

Dit alles is het gevolg van de manier waarop Infinity College onderwijs aanbiedt: in een moderne en kleinschalige leeromgeving, met een uiterst betrokken team van docenten en coaches, die de leerlingen intensieve persoonlijke aandacht geven.

De coach begeleidt bij het plannen, leren-leren, huiswerk maken en alle andere voorwaarden voor een prettige leeromgeving. De docent richt zich volledig op de vakinhoud in de lessen en is óók online beschikbaar. Op deze manier krijgen leerlingen de individuele begeleiding die zij nodig hebben.

Ik wens je veel plezier met het lezen van onze brochure. Wil je meer weten over de mogelijkheden op het Infinity College? Graag nodig ik je hierbij alvast uit voor een persoonlijke kennismaking of een bezoek aan onze open dagen.

Hartelijke groet namens ons hele team van coaches en docenten,

Ruben van der Winden, Rector Infinity College

Geïnteresseerd in
een vrijblijvende
kennismaking?

image