TARIEVEN

Infinity College is een particuliere school. Dit betekent dat het onderwijs door de ouders betaald wordt. Infinity College wil particulier onderwijs voor een bredere doelgroep beschikbaar maken.

De tarieven van Infinity College voor een volledig schooljaar zijn dan ook circa 40% lager dan bij andere particuliere scholen. Dat kunnen wij realiseren door ons bewezen onderwijsconcept en de wijze waarop wij zaken organiseren op basis van onze jarenlange ervaring. Kwaliteit van onderwijs is dus gegarandeerd. Dat wordt onder andere bewezen door de accreditatie van al onze vestigingen door de onderwijsinspectie.

Onderbouw

mavo – havo – vwo

Leer je eigen niveau kennen

Bovenbouw

mavo – havo

Jouw weg naar het examen

Bovenbouw

vwo

Jouw weg naar het examen

2-in-1

havo – vwo

Extra snelheid maken of tijd inhalen

Certificaat

Vak(ken) aanvullen om jouw studie te kunnen starten

De tarieven zijn inclusief:

Schoolboeken
Persoonlijke coaching
Kosten van staatsexamen
Onbeperkt gebruik sportfaciliteiten
Dagelijks vers fruit

Betalingsmogelijkheden

Het studiegeld dien je voorafgaand aan het schooljaar te betalen. Indien jouw kind later instroomt, betaal je binnen 15 dagen na de inschrijving. Wil je liever in termijnen betalen? Dat kan. De studiekosten van een volledig studiejaar kun je voldoen in tien gelijke, maandelijkse termijnen. Bij deze betaling in termijnen geldt wel een toeslag van 8%.

Restitutie

Mocht jouw kind het schooljaar onverhoopt niet afmaken, dan wordt het resterende studiegeld gerestitueerd. Het schooljaar verdelen we daarbij in 10 maanden. Je dient daarbij rekening te houden met een opzegtermijn van twee maanden.

Waarom ouders kiezen voor het Infinity College

Geïnteresseerd in
een vrijblijvende
kennismaking?

image