VESTIGINGEN

Infinity College startte in schooljaar 2018/2019 en biedt momenteel onderwijs aan in drie vestigingen: Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Vanaf schooljaar 2021/2022 komen daar vestigingen bij in Den Haag en Eindhoven. In de komende jaren staat verdere uitbreiding gepland. Houd daarvoor onze website in de gaten.

Amsterdam

Infinity College Amsterdam is gevestigd op de Campus in Diemen. Een rustige plek om te leren en de drukte van Amsterdam te ontvluchten.

Rotterdam

Infinity College is in Rotterdam gevestigd aan de Schiekade 830, in het monumentale pand ‘De Nieuwe Nederlanden’. De school is centraal gelegen in het centrum.

Utrecht

Infinity College is in Utrecht gevestigd aan de Daltonlaan 400 en ligt in onderwijsgebied Uithof. Het moderne pand biedt veel licht en ruimte voor de leerlingen.

Den Haag

De exacte locatie voor onze school in Den Haag is nog niet bekend. Wat wel bekend is, is dat het een locatie zal zijn in het centrum van de stad, die ook goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Eindhoven

De exacte locatie voor onze school in Eindhoven is nog niet bekend. Wat wel bekend is, is dat het een locatie zal zijn in het centrum van de stad, die ook goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Geïnteresseerd in
een vrijblijvende
kennismaking?

image