Tarieven

Het Infinity College is een particuliere school. Dit betekent dat het onder­wijs door de ouders betaald wordt. Omdat wij particulier onderwijs voor een bredere doelgroep beschikbaar willen maken, doen wij er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden.

De tarieven van het Infinity College voor een volledig schooljaar zijn tot wel 40 procent lager dan bij andere particuliere scholen. Dat kunnen wij realiseren door ons bewezen onderwijsconcept en de wijze waarop wij zaken organiseren op basis van onze jarenlange ervaring. Kwaliteit van onderwijs is dus gegarandeerd. De accreditatie van onze vestigingen door de onderwijsinspectie onderstreept dat.

Onderbouw mavo – havo – vwo

Leer je eigen niveau kennen

€ 14.495

Bovenbouw mavo – havo

Jouw weg naar het examen

€ 15.495

Bovenbouw vwo

Jouw weg naar het examen

€ 15.995

2-in-1 havo - vwo

Extra snelheid maken of tijd inhalen

€ 17.995

Certificaat

Vak(ken) aanvullen om jouw studie te kunnen starten

€ 2.500

Certificaat 2-in-1

Versneld vak(ken) aanvullen om jouw studie te kunnen starten

€ 3.000

De tarieven zijn inclusief:

✓ Schoolboeken ✓ Persoonlijke coaching ✓ Kosten van staatsexamen ✓ Onbeperkt gebruik sportfaciliteiten ✓ Dagelijks vers fruit ✓ Diplomagarantie

Betalingsmogelijkheden

Het studiegeld dien je voorafgaand aan het schooljaar te betalen. Als je kind later instroomt, betaal je binnen 15 dagen na de inschrijving. Wil je liever in termijnen betalen? Dat kan. De studie­kosten van een volledig studiejaar kun je voldoen in tien gelijke, maandelijkse termijnen. Bij deze betaling in termijnen geldt wel een toeslag van 8%. Kies je ervoor om je kind direct voor meerdere schooljaren in te schrijven, dan ontvang je een cashback van 10%. Deze wordt verrekend met het studiegeld van het volgende schooljaar.

Restitutie

Mocht jouw kind het schooljaar onverhoopt niet afmaken, bijvoorbeeld door een verhuizing, dan wordt het resterende studiegeld gerestitueerd. Het schooljaar verdelen we daarbij in tien maanden. Je dient daarbij rekening te houden met een opzeg­termijn van twee maanden.

Waarom ouders kiezen voor het Infinity College

Wil je meer weten over Infinity College? Ontdek het tijdens onze open dag!